Me zazitky s Bohem :)

Buďme vděční za život

20. 1. 2018 10:59
Rubrika: Nezařazené | Štítky: Bůh , vděčnost , milost , život

Kolik z nás někdy přemýšlí nad tím, jak jsou některé věci v našem životě na houby? A také se někdy může stát, že když se nám přihodí vážně něco zlého, tak pak za to viníme Boha. Může snad za to ale Bůh? Odpověď je jasná - NE. Bůh nám všem dal svobodnou vůli, takže to jak jednáme spolu, je jen naše vina. A ta nás leckdy oddaluje od Boha. 

Ale určitě i spousta z nás je vděčná za svůj život. Jasně, najde se chvilka, kdy jsme smutní, nemáme sílu se smát, nebo když jsme nemocní. Ale to všechno se díky Bohu dokáže obrátit v dobré. Bůh si i ty nejhorší věci obrátí k dobrému. Buďmě mu vděční, za to co nám dává. Ať už je to rodina, přátelé, zvířata, vysněná škola...já jsem třeba teď hrozně vděčná, mám milujícího snoubence, pejska, rodinu, a samozřejmě nám Bůh dává i svou milost. Prosím buďme vděčnější a poděkujme Bohu, za to co nám dává. 

Pane Ježíši Kriste, děkujeme ti moc za to, co nám každý den dáváš, děkujeme ti za rodinu, za příbuzné, za lidi ve sboru, za přátelé, za to kam nás vedeš. Děkujeme ti Pane za tvoji milost, za to, že jsi sem přišel na svét nás zachránit. Prosím, pomoz nám, aby jsme byli v životě tobě vděční. Amen

Zobrazeno 5245×

Komentáře

Anežkačeská

To je pravda.Bůh nám dává svobodnou vůli a zároveň i milost. Sama jsem to pocítila v roce 2006,kdy mě záchránil od smrti.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio